Afbouw- en Stukadoorsbedrijf Peter Verhoeven is gevestigd met het bedrijf in Rossum behorende tot de provincie Gelderland.


Ons bedrijf is al meer dan 25 jaar all round in het stukadoren van wanden en plafonds alsmede in het verzorgen van de algehele afwerking.


Dankzij onze jarenlange ervaring hebben wij een grote expertise opgebouwd in het vak. Stukadoren is een gespecialiseerd vak waarbij de juiste technieken en het gebruik van de juiste materialen essentieel zijn.


De stukadoorswereld is voortdurend in beweging en de ontwikkelingen staan niet stil. Peter Verhoeven volgt al die ontwikkelingen op de voet om op die manier de klant zo optimaal mogelijk te kunnen adviseren.


Afbouw- en Stukadoorsbedrijf Peter Verhoeven gaat altijd voor kwaliteit en duurzaamheid.  Bovendien staan wij bekend als de stukadoor die altijd alles netjes en opgeruimd achterlaat. Dat is voor de klant wel zo prettig.


Voordat wij het werk ten uitvoer brengen gaan wij altijd eerst kijken bij de klant. Onze adviezen en offertes zijn kosteloos. Heeft u plannen of ideeën bel of mail ons dan gerust. Wij staan graag voor u klaar.

Ons bedrijf

Specialist in traditioneel stucwerk

All round stukadoor

Afbouw- en stukadoorsbedrijf Peter Verhoeven ... voor het betere vakwerk

Gespecialiseerd in

traditioneel stukadoorswerk